8 mar. 2011

Pentru toate femeile din lume La multi ani! si sa fie fericite

Toti ne dorim acest lucru, fericire, uneori sunt momente in care chiar ne dorim sa uitam de probleme de munca de stresul de zi cu zi.... dar sa revenim a femei ca este ziua noastra azi.
E minunat sa fii femeie e minunat sa fii si mama e minunat sa daruiesti doar ca astepti sa mai primesti si tu uneori cate ceva in schimb , o mica atentie cu anumite ocazii sa simti ca existi si ca totusi insemni ceva pentru acele persoane care exista in jurul tau si trudesti zi de zi pentru ele altfel simti ca totul se farama in jurul tau putin cate putin.
Trebuie totusi sa fim puternice sa trecem cu fruntea sus indiferent ca e bine sau rau ca e usor sau greu prin aceasta viata.

Buna prietenul meu, Blog

Mi-am facut si eu putin timp sa mai scriu cate ceva si pentru ca toti avem anumite nelamuriri cu care multi dintre noi ramanem in continuare am sa le astern si eu aici prietenului meu.
De ce iubim? parerea mea este ca ne-am nascut cu acest sentiment si indiferent daca vrem sau nu, ni se intampla macar odata in viata.
Trebuie sa primim ceva in schimb pentru iubirea pe care o oferim? tot dupa parerea mea, cred ca da, e ceva ce pleaca din suflet uneori pentru ceea ce primesti simti nevoia sa dai la schimb de zece ori mai mult fiecare exprima in felul lui acest lucru deaceea au aparut poeziile, cantecele etc .
Ele arata de cele mai multe ori ceea ce multi dintre noi nu putem arata sau nu avem curajul, iubirea e ceva inaltator totul e sa ai cu cine sa o imparti.