9 oct. 2010

Ziua numarul trei

Cum sa-ti cumperi o casa in ziua de azi? Ma tot roade aceasta problema de ceva vreme dar cred ca pentru unii ramane doar un vis o problema care nu va putea fi realizata. Acum un an si ceva am incercat sa fac un imprumut la banca, eram desingur angajat cu carte de munca si indeplineam aproape toate conditiile si pe deasupra nu vroiam nici o suma mare vreo 30 de milioane lei vechi, dar nu mi s-a aprobat, puteti banui de ce?
 Pentru ca numarul de angajati din firma la care lucram era 

7 oct. 2010

A doua zi de suparare

Cineva spunea ca daca e sa numaram bucuriile si necazurile, bucuriile am putea sa le numaram pe degete pe cand supararile, problemele , necazurile vin cu nemiluita si stiti ce e mai nashpa ca nu vin niciodata singure vin asa cate 2 sau poate chiar mai multe depinde cate putem duce si putem multi din noi stim asta. Am venit de la scoala de la pustiul meu cel mare acum zece minute , e la liceu in clasa a XI a , doamne, nu stiu ce o fi in mintea la copii din ziua de azi parca si noi eram zapaciti si noi chiuleam si noi mai venem

6 oct. 2010

Prima zi de suparare

Defapt nu este chiar prima zi de suparare dar am sa incep cu ziua de azi care a pus capat la o  frumoasa cariera pe care am inceput-o acum 2 luni de zile intr-un loc de munca, la negru desigur,pentru ca in perioada asta de criza greu iti mai poti gasi ceva de munca asa ca in situatii disperate accepti aproape orice. Asa ca azi dimineata am ajuns din nou la fericitul loc de munca unde imi petrec 12 ore sau mai bine zis imi petreceam,incercand sa ma gandesc ca sunt oameni care au probleme mult mai mari decat am eu deoarece acolo chiar sunt oameni cu foarte mari probleme si mai exact la spitalul de urgenta Floreasca.