25 oct. 2010

E plina lumea de nebuni

Asa m-am hotarat sa numesc cea de a sasea zi in care scriu. Tot legat de un articol pe care l-am citit astazi am ramas cu gura cascata cum se poarta autoritatile chineze cu femeile insarcinate cu cel de-al doilea copil.
Sunt niste brute , e un adevarat cosmar sa-ti doresti sa ai doi copii in China, anual au loc peste 13 milioane de avorturi ordonate de catre oficialii centrelor de planificare familiala. In acest articol este vorba de o viitore mamica in luna a opta de sarcina, deja mamica a unei fetite de 10 ani. Femeia a fost scoasa violent din casa de catre autoritatile de planificare familiala, acestea fiind insotite de politie. Sotul acesteia a declarat ca unul dintre politisti ar fi lovit-o intentionat chiar in burta vrand sa-i provoace un avort spontan. Apoi au transportat-o pana la unul din spitalele aflate in centrul orasului Xiamen, unde copilul care ar fi urmat sa se nasca peste exact o luna, a fost ucis cu o injectie letala, in timp ce inca se afla in corpul mamei. In China nasterea celui de-al doilea copil se pedepseste cu amendarea mamei, amenda care incepe de la un dolar pentru cele mai sarace femei si pana la 40.000 de mii de dolari pentru cele bogate.
Inca nu se stie daca Xiao Ai Ying mama careia tocmai i-a fost ucis cu cruzime bebelusul pe care l-a purtat 8 luni in pantece si a asteptat cu nerabdare sa se nasca, va mai fi pedepsita si intr-un alt mod. Desigur ca de obicei autoritatile chineze au refuzat sa comenteze acest caz.
Oricum se vede ca sunt un popor foarte inventiv, asa ca le-a venit ideea ca anual sa castreze cate 10.000 de chinezi pentru a evita cresterea populatiei.
Deci continuam cu nebunia chinezeasca, aceasta masura cica v-a fi un fel de pedeapsa pentru cei care au incalcat legile politice demografice din sudul Chinei, unde planningul familial este foarte strict, aceasta masura fiind pusa in aplicare va face aducerea unui singur copil de carte orice familie. Astfel a fost pusa in aplicare, incepand cu 7 aprilie, in provincia sudica Guangdong si a durat 20 de zile. Aproximativ 10.000 de persoane au fost incluse in acest proiect, insa doar jumatate din acestea s-au supus, 1300 de indivizi au fost arestati si acuzati ca s-au opus legilor statului. Din anul 1978,cand guvernul chinez a adoptat politica de planificare familiala au fost raportate numeroase cazuri de sterilizare fortata, avorturi tarzii si pruncucideri

2 comentarii:

Anonim spunea...

Buna ziua,

Doriti sa faceti link exchange cu http://super-bingometropolis.info ?

Astept un cometariu pe aceasta pagina: http://super-bingometropolis.info/link-exchange/ cu titlul pe care doriti sa-l trec in cazul in care acceptati, eu as dorii sa fiu trecut cu urmatorul titlu: Super Bingo Metropolis, multumesc.

Doriti sa faceti link exchange cu http://digisportlive.blogspot.com ?

Astept un cometariu pe aceasta pagina: http://digisportlive.blogspot.com/p/link-exchange.html cu titlul pe care doriti sa-l trec in cazul in care acceptati, eu as dorii sa fiu trecut cu urmatorul titlu: Digi Sport Live, multumesc.

Astept raspuns.

P.s. Maya, te rog sa-mi scrii si din ce film e backgroundul, e genial!

maya_853 spunea...

OK,sunt de acord,filmul este Sweney Todd:The Demon Barber of Fleet Street.
Pentru un film in care joaca Johnny Depp este cam slabut,sa-mi spui te rog ce trebuie sa fac ca nu stiu cum se procedeaza pentru exchange de link